Dabur

Dabur ayurvedske

paste za zube

Istaknuti svoje najbolje “ja” znači imati zdrav, blistav osmijeh, što se može postići samo dobrom rutinom njege usne šupljine.  Prirodni proizvodi su prošli dug put u proteklom desetljeću i počeli osvajati industriju oralne i zubne njege no nas je brand Dabur posebno osvojio!

Dabur Ayurvedska pasta za zube sa bosiljkom

ORGANSKI BOSILJAK

Dabur Ayurvedska pasta za zube sa aktivnim ugljenom

ORGANSKI AKTIVNI UGLJEN

Dabur Ayurvedska pasta za zube Aloa Vera

ORGANSKA ALOE VERA

Dabur Ayurvedska pasta za zube sa nimom

ORGANSKI NIM

Dabur Ayurvedska pasta za zube sa klinčićem

ORGANSKI KLINČIĆ

Dabur Ayurvedska pasta za zube s crnim kimom

ORGANSKI CRNI KIM

Prirodna alternativa fluoru

Fluorid se često dodaje u paste za zube kao sredstvo za prevenciju karijesa, ali mnogi ljudi žele izbjegavati ovaj sastojak. Dabur ayurvedske paste za zube pružaju prirodnu alternativu fluoridu, koja je jednako učinkovita u sprečavanju karijesa.

Prirodni sastojci koji se nalaze u ovim pastama za zube, pomažu u borbi protiv bakterija koje uzrokuju karijes, čime se osigurava zdravlje vaših zuba i desni na prirodan način.

Dabur Ayurvedska pasta za zube s

ORGANSKIM BOSILJKOM

Dabur pasta za zube sa organskim bosiljkom

Dabur pasta za zube s organskim bosiljkom formulirana je s jedinstvenom mješavinom bosiljka i prirodnog kalcija koji pomaže u borbi protiv bakterija i umiruje desni.

Prirodni ekstrakt bosiljka trenutno osvježava dah i održava oralnu higijenu. Bosiljak također pomaže u smanjenju razine bakterija u ustima koje mogu smanjiti rizik od karijesa.

Sadrži prirodne sastojke poput bosiljka, bakule i acacie arabice, koji su poznati po svojim antibakterijskim i protuupalnim svojstvima. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formulaciji, pasta za zube učinkovito uklanja nečistoće i plak s površine zubi, sprječavajući karijes i bolesti zubnog mesa.

Zahvaljujući svojem osvježavajućem okusu i ugodnom mirisu, pasta za zube će vam pružiti osjećaj svježine i čistoće.

Koristi paste za zube s organskim bosiljkom
Za zdrave zube - paste s organskim bosiljkom
Iskoristi snagu prirode - Ayurvedska zubna pasta s organskim bosilkom

Dabur Ayurvedska pasta za zube s

Aktivnim ugljenom

Dabur pasta za zube sa aktivnim ugljenom

Dabur Ayurvedska pasta za zube – Organski aktivni ugljen je formulirana s prirodnim sastojcima koji pružaju potpunu njegu zuba.

Zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima, pasta za zube učinkovito uklanja nečistoće i plak s površine zubi, sprječavajući karijes i bolesti zubnog mesa.

Aktivni ugljen u pasti za zube također pomaže u izbjeljivanju zubi, dajući im prirodan sjaj i bjelinu.

Svojim prirodnim sastojcima i jedinstvenoj formulaciji, pasta za zube pruža dugotrajnu zaštitu vašim zubima i desni, dok istovremeno osvježava dah i čisti usta.

Koristi paste za zube s aktivnim ugljenom
Za zdrave zube - paste aktivnim ugljenom
Iskoristi snagu prirode - Ayurvedska zubna pasta sa aktivnim ugljenom

Dabur Ayurvedska pasta za zube s

Organskom Aloe Verom

Dabur pasta za zube sa Aloa verom

Dabur  pasta s organskom aloe verom je prirodna pasta za zube koja je puna korisnih sastojaka.

Aloe vera, jedan od sastojaka, poznata je po svojim ljekovitim svojstvima za kožu i kosu, a u ovoj pasti za zube pruža brojne koristi za vaše zube i desni.

Jedinstvena pasta za zube na bazi aloe vere sadrži enzime, vitamine i aminokiseline i ima snažno protuupalno djelovanje. Obogaćena je jedinstvenim prirodnim sastojcima za zaštitu zuba poput aloe vere, Al-araka i čajevca.

Aloe vera je nadaleko  poznata kao prirodno umirujuće sredstvo za probleme s desnima. Čajevac djeluje snažno protuupalno i antibakterijski, sprečava nastanak karijesa, smanjuje upalu desni i osvježava dah.

Al-Arak „čudotvorna grančica“ štiti zube od karijesa. Prirodna pasta za zdrave zube i desne bez floura i parabena, s dodatkom ayurvedskih ljekovitih biljaka, njeguje zube i desne na zdravi način.

Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima i jedinstvenoj formulaciji, pasta za zube pruža dugotrajnu zaštitu vašim zubima i desni, dok istovremeno osvježava dah i čisti usta.

Koristi paste za zube s aloa verom
Za zdrave zube - paste s aloe verom
Iskoristi snagu prirode - Ayurvedska zubna pasta sa Aloa Verom

Dabur Ayurvedska pasta za zube s

ORGANSKIM NIMOM

Dabur Ayurvedska pasta za zube sa nimom

Dabur ayurvedska pasta za zube – Organski nim je prirodni proizvod za oralnu higijenu koji će vam pomoći da održavate zdravlje zuba i desni.

Ova pasta za zube napravljena je od prirodnih sastojaka poput nima, bakule i kore lotosova drva Nim, poznat kao “drvo čudesnih ljekovitih svojstava”, ima antibakterijska svojstva koja pomažu u prevenciji karijesa i upale desni.

Bakula ima umirujuća svojstva koja pomažu u smanjenju bolova u zubima i desni, dok kora lotosova drveta djeluje kao prirodni antiseptik za zubno meso. Ova kombinacija prirodnih sastojaka pruža cjelovitu njegu zuba i desni, ostavljajući vaš dah svježim i ugodnim.

Sa svojim prirodnim sastojcima, ova pasta za zube pruža nježnu njegu za osjetljive zube i desni, dok istovremeno pruža snažnu zaštitu od karijesa i lošeg daha.

Bez upotrebe štetnih kemikalija poput fluorida, pasta za zube sa organskim nimom  je idealan izbor za one koji traže prirodan način za održavanje zdravlja zubi i desni.

Koristi paste za zube sa nimom
Za zdrave zube - paste za zube sa nimom
Iskoristi snagu prirode - Ayurvedska zubna pasta sa nimom

Dabur Ayurvedska pasta za zube s

organskim klinčićem

Dabur Ayurvedska pasta za zube sa organskim klinčićem

Dabur Ayurvedska pasta za zube – Organski klinčić je prirodna pasta za zube koja sadrži korisne sastojke poput klinčića, jamunove kore i crkvine.

Klinčić je poznat po svojim ljekovitim svojstvima, a u ovoj pasti za zube pruža mnoge koristi za vaše zube i desni.

Klinčić je prirodni sastojak koji pomaže u smanjenju bolova u ustima i desni, jamunova kora i crkvina osiguravaju dugotrajno zdravlje vaših zubi. Pasta za zube je nježna za vaše zube i desni, a istovremeno pruža učinkovitu zaštitu od karijesa i bolesti desni. 

Koristi paste za zube organskog klinčića
Za zdrave zube - paste za zube organskog klinčića
Iskoristi snagu prirode - Ayurvedska zubna pasta sa oganskim klinčićem

Dabur Ayurvedska pasta za zube s

organskim crnim kimom

Dabur pasta za zube sa organskim crnim kimom

Dabur pasta za zube od organskog crnog kima obogaćena je prirodnim sastojcima poput ulja crnog kima i ulja čajevca koji osiguravaju zdrave desni i dugotrajnu svježinu. 

Djeluje kao potpuna njega za jake i zdrave zube. Prirodni sastojci pomažu u čišćenju zuba od loših bakterija i štite zube i desni.

Obogaćena je jedinstvenom mješavinom najboljih prirodnih sastojaka kao što su crni kim, aktivni ugljen i čajevac.

Sa svojim prirodnim sastojcima, ova pasta za zube pruža nježnu njegu za osjetljive zube i desni, dok istovremeno pruža snažnu zaštitu od karijesa i lošeg daha. Bez upotrebe štetnih kemikalija poput fluorida, pasta za zube od organskog crnog kima je idealan izbor za one koji traže prirodan način za održavanje zdravlja zubi i desni.

Koristi paste za zube s organskim crnim kimom
Za zdrave zube - Dabur organska pasta za zube s crnim kimom
Iskoristi snagu prirode - Ayurvedska zubna pasta s organskim crnim kimom
Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr

Copyright Nila Media Grupa 2024©