125 godina tradicije

Dabur international

Što je Ayurveda?

Ayurveda je najstariji poznati način liječenja koji je nastao prije više od 5000 godina na indijskom potkontinentu. Doslovnog značenja „Znanost života”, ayurveda se uspješno primjenjivala preko 5000 godina od strane milijuna pojedinaca u svrhu održavanja tijela u skladu s prirodom i ostvarivanja najviše dobrobiti na prirodan način.


Prirodno zdravlje dobrobit Dabura

Već više od 125 godina Dabur prednjači u korištenju moderne znanosti kako bi se ponovo otkrile i potvrdile tajne ayurvede. Koristimo najnoviju tehnologiju kako bismo našim klijentima u više od 60 zemalja pružili prirodne i učinkovite proizvode, sigurne za korištenje. Naši prirodni ayurvedski proizvodi pomažu milijunima ljudi preko 125 godina. Danas, Dabur ima jedan od najboljih istraživačkih i razvojnih centara za tradicionalnu medicinu u svijetu.


Naše biljke

Primjenom “Projekta o ljekovitim biljkama” napravili smo revoluciju u nabavi i ponudi rijetkih ljekovitih trava kako bi osigurali kvalitetu i održivost. Dabur koristi vrhunske staklenike u Nepalu za proizvodnju rijetkih biljaka u kontroliranim uvjetima kako bi našim klijentima ponudili samo najbolje i najučinkovitije proizvode.

Za više informacija, molimo vas posjetite www.dabur.com